Oproep Landelijke Opschoondag

Zaterdag 28 maart is het weer Landelijke Opschoondag en natuurlijk doet de gemeente De Bilt mee om het zwerfvuil op te ruimen. De gemeente nodigt haar inwoners uit om zich aan te sluiten en samen te zorgen voor een schone wijk.

Meehelpen aan een schone wijk kan alleen, maar veel gezelliger is het om samen met buurtbewoners of met klasgenoten aan de slag te gaan. De gemeente stelt de nodige materialen ter beschikking zoals prikkers, hesjes, handschoenen en vuilniszakken. Een telefoontje of mailtje naar de wijkcontactambtenaren is hiervoor voldoende. Inwoners die tijdens de Landelijke Opschoondag verhinderd zijn, kunnen ook op een andere dag hun steentje bijdragen. Ook zij kunnen bij de gemeente terecht voor materiaal.

Schone buurt
De afgelopen jaren hebben vele inwoners, waaronder ook veel kinderen gehoor gegeven aan  onze oproep om samen de buurt op te schonen. Door met elkaar – inwoners, scholen, woningcorporatie en gemeente – samen te werken dragen zij bij aan het verder terugdringen van zwerfafval.

Meehelpen?
Neem contact op met de wijkcontactambtenaren via telefoonnummer (030) 228 94 99 of meld u aan op www.debilt.nl/opschoondag  om het nodige materiaal aan te vragen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.