Alles over veiligheid in het Mobile Media Lab

Op zaterdag 31 oktober aanstaande beantwoorden politie, brandweer, een sleutelexpert en de gemeente al uw vragen op veiligheidsgebied. Kom daarvoor naar Bilthoven en bezoek het rondreizende Mobile Media Lab van de Nationale Politie bij het Lichtruim aan de Planetenbaan. Het Mobile Media Lab staat er tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

In het rondtrekkende lab, een vrachtwagen met oplegger, kunt u feedback geven op de communicatiemiddelen die de politie gebruikt door een enquĂȘte in te vullen. Daarin kunt u uw mening geven over het gebruik van social media door de politie, de politie-app, inbraakpreventiefolders en voorlichtingsfilms. Het doel is uiteraard de communicatie waar nodig te verbeteren.

Ontmoet uw wijkagent en de brandweer
Daarnaast kunt u kennismaken met de wijkagenten en met hen in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Ondersteund door een gecertificeerde slotenspecialist geven zij u preventietips om woninginbraak te voorkomen. De brandweer geeft u brandpreventietips en de gemeente De Bilt laat u graag kennismaken met Burgernet.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.